Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Tisztelt Látogatók, Kedves Vendégeink!

Megtisztelő számomra, hogy polgármesterként elsőként üdvözölhetem Önöket városunk megújult hivatalos honlapján.

Szabadszállás ősi Kun település, Bács-Kiskun megye északi részén, a Felső-Kiskunság területén  (Budapesttől délre 80, Kecskeméttől nyugatra 40, a Dunától (Dunaföldvár) keletre 30 km-re) található kisváros.
A kistérség gazdag élővilággal bír. A város jellegzetessége a területének egy részén elhelyezkedő Kiskunsági Nemzeti Park, ahol a szikes pusztákon, szikes tavakban, édesvízi lápokban, mocsarakban számos ritkaság él.

E festői környezetben található városunk kellemes és nyugodt kikapcsolódást, pihenést nyújt az idelátogatóknak.

Meglévő értékeink, hagyományaink bemutatása mellett törekszünk arra, hogy friss információkkal is tájékoztassuk az érdeklődőket.

A weblap megújításával az volt a célunk, hogy megkönnyítsük városunk polgárainak mindennapi ügyintézését. Ennek érdekében megtalálhatják Szabadszállás internetes oldalán a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, nyomtatványokat.

E rövid bevezető után bízom abban, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését településünk iránt. Amennyiben Ön még nem járt nálunk, reméljük személyesen is üdvözölhetjük városunkban és megtudhatja, hogy kik azok a híres és történelmi személyek, akiknek Szabadszállással kapcsolata volt.

Hasznos böngészést és jó kirándulást kívánok mindenkinek!

Tisztelettel: Dr. Báldy Zoltán

                       polgármester